شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

تحرکات مشکوک آمریکا در الانبار عراق

رئیس کمیته امنیتی شورای استان الانبار از تحرکات گسترده آمریکایی ها در این استان غربی عراق پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۱۲ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 02
کد خبر: ۱۹۴۴
به گزارش خبرگزاری راهبرد معاصر ؛به نقل از النشره، نعیم الکعود رئیس کمیته امنیتی شورای استان الانبار درباره اخبار مربوط تحرکات نظامی گسترده آمریکا در استان الانبار در غرب عراق واکنش نشان داد.

وی تاکید کرد: نیروهای آمریکایی در مناطق مختلفی از استان الانبار مستقر شده اند. ما تعداد نیروهای آمریکایی در پایگاه عین الاسد را نمی دانیم. دولت مسئول بود یا نبود این نیروهاست. جنگنده های ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا به شکل مستمر در حال انجام عملیات نظامی در استان الانبار هستند.

شایان ذکر است که شبکه خبری المیادین دوشنبه شب به نقل از منابع آگاه از ورود نخستین گروه از نظامیان آمریکایی از خاک سوریه به عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، منابع آگاه به المیادین گفتند که این کاروان از نیروهای آمریکایی که شامل ۱۲۰ خودروی زرهی و کامیون است، به یک پایگاه عراقی در نزدیکی اقلیم کردستان رسیدند.

این منابع تاکید کردند که نیروهای آمریکایی که از سوریه خارج شدند از این پایگاه به عنوان مقر موقت استفاده کرده و هرگز در عراق باقی نخواهند ماند و گزارش های منتشر شده در خصوص انتقال نیروهای آمریکایی از خاک سوریه به غرب استان الانبار عراق صحت ندارد.

این در حالی است که «یحیی رسول» سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق گفت: نیروهای آمریکایی بعد از خروج از سوریه، ابتدا عازم اربیل مرکز کردستان شده و سپس به کشور خود یا مکان‌های دیگر می‌روند.

 این مقام نظامی عراقی افزود که نظامیان آمریکا (با حضور در کردستان) قانون عراق را نقض نمی‌کنند زیرا آن‌ها هنگام خروج از سوریه، از اربیل به عنوان «نقطه گذار» استفاده می‌کنند.

سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق توضیح داد: عراق به این نیروها نیازی ندارد.

وی افزود که نیروهای دیگری که از سوریه خارج شده و در یک پایگاه نظامی در استان «الانبار» مستقر می‌شوند نیز در این منطقه باقی نخواهند ماند.
ارسال نظر